Geplande activiteiten de komende maanden


SPINDERWIND

Woensdag 15 augustus 2018
Een informatieavond over Spinderwind.
Plaats: Wijkcentrum Heyhoef, Zaal Havanna
Aanvang: 20:00 uur


Burgerwindpark op De Spinder 
CDER realiseert samen met 10 andere energiecoöperaties vier windmolens op het terrein van De Spinder, in het noorden van Tilburg. Dit park gaat voldoende elektriciteit produceren om 7.500 huishoudens van groene stroom te voorzien. Wij zorgen daarmee in onze eigen buurt voor de productie van onze eigen elektriciteit. En we zijn op zoek naar investeerders. En dat kun jij zijn! 
Wat kost het en hoe doe je mee?
Van 17 juli tot en met 31 augustus 2018 kun je participeren in Coöperatieve Vereniging Burgerwindpark De Spinder U.A.. Een Spinderdeel kost € 250,-. Daarmee maak jij duurzame energie van windmolens mee mogelijk en profiteer je van de opbrengst. Zet de stap en investeer in een betere luchtkwaliteit voor onszelf en voor onze (klein)kinderen. Kijk voor meer info op www.spinderwind.nl
Waarom investeren in een windpark?
We verbruiken met zijn allen steeds meer energie. Het grootste deel van deze energie is niet duurzaam opgewekt. Om dat te veranderen moeten we in Nederland energieneutraal worden. Dat betekent evenveel duurzame energie produceren als je gebruikt. De nieuwe windmolens dragen daar een flink deel aan bij. 
Warmtenetwerk

Dinsdag 30 augustus 2018
Informatie bijeenkomst over de toekomst van het warmtenetwerk en de eerste stappen die CDER samen met Ennatuurlijk hierin wil maken in de vorm van pilots.

De energiecoöperatie CDER is van en voor bewoners van de Reeshof en streeft er naar dat wij als wijkbewoners een centrale rol krijgen in de toekomstige energievoorziening van de wijk. U bent van harte welkom. Voor meer informatie over CDER en lidmaatschap van de coöperatie, kijk op www.cder.nl


Doe mee voor een duurzame Reeshof!


Word lid van CDER en help de Reeshof te verduurzamen! Klik hieronder om je in te schrijven als lid.

Ja, ik wil me inschrijven!


-- 2019

bijeenkomst nieuwe activiteiten
Klik hier voor meer info.