Warmtepomp Avond


Het is kort dag, maar a.s. dinsdag 12 januari 2015 heeft Reeshofwarmte als initiatiefnemer een warmtepomp avond georganiseerd en als CDER haken we daar bij aan.  We vinden het belangrijk om jullie zo goed mogelijk te informeren over allerlei energie vraagstukken.
 
De lokatie is zaal Havanna in het wijkcentrum Heyhoef.  Zaal open 19:30, aanvang 20:00 en het duurt tot ca. 22:00
 
Het programma ziet er als volgt uit.
 
1. Als eerste spreker zal optreden Ralf Gispen van "Thermografie".  Hij zal iets vertellen wat de mogelijkheden zijn om thermografie toe te passen om je energie rekening te verlagen en het leefklimaat te verbeteren.
2. Tweede spreker is Lars Boelen.   Een adviseur en ervaringsdeskundige op gebied van energie en hij zal ons vertellen hoe hij van het gas afging en daar zijn beroep van maakte.  Zie ook "Lars Boelen"
3. Als derde partij zal DHS  (Dutch Heat pump Solutions) wat komen vertellen over warmtepompen.  
4. Als het lukt hopen we ook nog iemand te strikken om iets te vertellen over mogelijke subsidies en duurzaamheid leningen.
 

Tot dan,

Beste groet,

Bas HofmanDe energieco√∂peratie CDER is van en voor bewoners van de Reeshof en streeft er naar dat wij als wijkbewoners een centrale rol krijgen in de toekomstige energievoorziening van de wijk. U bent van harte welkom. Voor meer informatie over CDER en lidmaatschap van de co√∂peratie, kijk op www.cder.nl


Doe mee voor een duurzame Reeshof!


Word lid van CDER en help de Reeshof te verduurzamen! Klik hieronder om je in te schrijven als lid.

Ja, ik wil me inschrijven!


xxxxx 2021

bijeenkomst nieuwe activiteiten
Klik hier voor meer info.