Warmte


Update augustus 2014

Inmiddels zijn we druk bezig om de toekomst van het warmtenet meer vorm te geven.  Dit gaat in samenwerking met de belangrijkste partijen te weten Ennatuurlijk, maar ook met mogelijke leveranciers van warmte zoals FujiFilm, Ardagh, Hydreco en Attero.
Maar ook de gemeente is hierin een partij, omdat ook zij streven naar een duurzame samenleving, een energie neutrale gemeente.

We maken goede vooruitgang en in september zijn we zover om de idee├źn breder te presenteren.  Hou de website in de gaten.
 

Mei 2014
De warmte voorziening van onze wijk is veel in het nieuws geweest de laatste maanden. Het CDER warmte debat van 19 november 2013 heeft veel losgemaakt, resulterend ook in de actiegroep Reeshofwarmte (inmiddels een aparte stichting)
Met een tweede debat volgend op 19 november is een CDER warmtevisie ontwikkeld meer specifiek voor de Reeshof.

ELES, als onze warmteleverancier is inmiddels verkocht en het wordt inmiddels duidelijk dat de nieuwe eigenaar (pensioenfonds PGGM en Dalkia) een andere koers willen varen.
Deze nieuwe koers duidt meer op samenwerken dan eenzijdig leveren van warmte.
Dit biedt dan weer mogelijkheden om de visie die we opgesteld hebben naar de praktijk te gaan brengen.
Zoeken naar mogelijkheden om zelf warmte te gaan produceren en leveren aan onze leden.

De werkgroep warmte gaat dit verder uitwerken en genieten we over enkele jaren over onze eigen geproduceerde en geleverde warmte.  

Doe mee voor een duurzame Reeshof!


Word lid van CDER en help de Reeshof te verduurzamen! Klik hieronder om je in te schrijven als lid.

Ja, ik wil me inschrijven!


19sept

Update over Spinderwind, warmte en zon
Klik hier voor meer info.